Sorli i Humana col·laboren amb l’àrea d’Atenció Social de Vilassar de Dalt

La col·laboració entre Humana Fundación Pueblo para Pueblo i el Grup Sorli ha fet possible el lliurament d’una aportació econòmica de 3.000 euros per a l’àrea d’Atenció Social de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt. Aquesta quantitat es destinarà a la compra d’aliments de primera necessitat, que seran repartits a infants de famílies sense recursos del municipi.

WP_20160630_003

D’esquerra a dreta, el representant d’Humana, Antonio Briceño; el director de Màrqueting i Comunicació del Grup Sorli, Marc Argemí; l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, i la regidora d’Atenció Social, Maria Lluïsa Ruhí.

En l’acte de lliurament, celebrat a l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, han estat presents l’alcalde i la regidora d’Atenció Social, Xavier Godàs i Maria Lluïsa Ruhí, respectivament; Marc Argemí, director de Marketing i Comunicació del Grup Sorli, i Antonio Briceño, com a representant d’Humana.

En el marc de la seva política de RSC, Sorli ha cedit espai en els seus establiments per a la col·locació de 28 contenidors on els clients i el personal de la cadena hi poden dipositar la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals Humana dóna una segona vida.

En el que portem d’any, s’hi han dipositat 49.503 kg, la qual cosa representa un augment del 2,9% respecte al primer semestre de l’any passat, en què s’hi van recollir 48.118 kg. Durant tot el 2015, la xifra va ascendir a 102.684 kg de tèxtil usat.

La gestió d’aquestes tones de roba i calçat usats ha fet possible l’obtenció dels recursos necessaris per a fer aquesta aportació: l’adquisició d’aliments al supermercat Sorli de Vilassar de Dalt, per a cobrir les necessitats dels infants, que durant el període estival no poden anar als menjadors escolars.

L’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, ha afirmat durant l’acte: “Aquesta aportació és una gran ajuda, especialment en un moment tan complicat com és l’estiu, en què els recursos minven i s’han de cobrir necessitats bàsiques com és l’alimentació. La infància en risc d’exclusió és la part més vulnerable de la pobresa”.

La regidora d’Atenció Social, Maria Lluïsa Ruhí, ha assegurat: “Durant el curs, amb els menjadors escolars cobrim bé les necessitats dels infants més vulnerables. A l’estiu no poden quedar desassistits i per això aquesta aportació és tan important”.

El director de Marketing i Comunicació del Grup Sorli, Marc Argemí, ha afirmat: “És fantàstic que la nostra col·laboració amb Humana es tradueixi en una ajuda tangible, ràpida i directa per a qui més ho necessita, sobre tot en un tema tan important com és l’alimentació infantil”.

Antonio Briceño, representant d’Humana, ha destacat: “Estem molt satisfets pel resultat d’aquesta col·laboració a tres bandes, entre una fundació, una empresa privada i un ajuntament”.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s