Arriba l’Humana Day: per una educació de qualitat

La setena edició de l’Humana Day està dedicada a la importància d’impulsar una educació de qualitat per aconseguir el progrés de les comunitats més desafavorides de l’hemisferi Sud. Aquesta edició es celebrarà a Barcelona el dijous 29 de setembre.

foto-humana-day-copia

 

L’educació és una peça clau en la lluita contra la pobresa i en el desenvolupament de les comunitats i les persones. Així, l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 4 està dedicat a l’educació i el seu gran objectiu és “garantir i promoure les oportunitats d’aprenentatge permanent per a tots”.

Per això, l’impuls de la formació, l’educació, la capacitació i el progrés de les comunitats involucrades són l’objectiu fonamental dels programes de cooperació d’Humana People to People.

Els programes d’educació d’Humana es duen a terme principalment en dos àmbits:

* La formació de professors d’educació primària
* La formació professional per a joves

La sensibilització, la clau

El Humana Day és un esdeveniment internacional de caràcter anual en què participen més d’una desena d’organitzacions de la Federació Humana People to People a Europa. L’objectiu principal d’aquesta jornada de sensibilització és donar a conèixer la tasca que es porta a terme en els diferents països en els quals està present la Federació a través dels diferents programes de cooperació implementats.

Seus, dates i lliurament dels VII Premis Humana de Reutilització de Tèxtil

L’Humana Day 2016 i el lliurament entrega dels VII Premis de Reutilització de Tèxtil tindran lloc a:

*Barcelona, 29 de setembre, al Cercle d’Economia

*Madrid, 6 d’octubre, al Cercle de Belles Arts

*Sevilla 10 de novembre (seu per confirmar)

Mitjançant els premis la Fundació reconeix i agraeix el suport prestat pels ciutadans, dels ajuntaments i les empreses col·laboradores en l’àmbit de la reutilització i el reciclatge de la roba usada i la cooperació al desenvolupament.

Comptes amb completa informació sobre el Humana Day a l’edició monogràfica del Butlletí que hem editat i que pots trobar a les nostres botigues.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s