Ens sumem al projecte Roda de Navarcles

Humana s’adhereix al projecte Roda de Navarcles a través de dos programes: un de recollida d’aliments per al Rebost Solidari i l’altra de recollida a domicili de roba usada. Dani Lozano (de 16 anys) i Aleix Martinez (de 15 anys), alumnes de l’Institut de Navarcles, són els protagonistes d’aquesta iniciativa integradora i formativa.

img_1625

Tots els implicats al projecte, poc després de presentar-lo públicament als mitjans locals.

El projecte Roda està impulsat per l’Institut de Navarcles i l’AMPA, amb el suport de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Navarcles. Està adreçat a alumnes de 4rt d’ESO que presenten dificultats generalitzades d’aprenentatge, poca motivació pels estudis, absentisme escolar… El projecte fomenta activitats que els permet millorar-ne l’autoestima i interactuar positivament amb el seu entorn, per a crear un espai on es donin situacions d’èxit i de reconeixement en positiu. Els joves són beneficiaris d’una alternativa de caràcter formatiu a través d’activitats orientades al món laboral.

El projecte es vehicularà a través del Programa Rebost Solidari, que comprèn la recollida d’aliments entre els diferents establiments que s’hi adhereixin, i del Programa Recollida de Roba Usada, consistent en la recollida a domicili i sota demanda de roba usada. Els joves de 15 i 16 anys, s’ocuparan del servei de recollida d’ambdós programes: ho faran amb una bicicleta amb remolc, aportada per Humana.

Humana va recollir durant el primer semestre d’enguany 7.796 kg de tèxtil usat a Navarcles mitjançat quatre contenidors distribuïts al municipi. Al 2015, la xifra va ascendir a 15.630 kg.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s