“Hi ha Roba Estesa” a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Fidels a la cita ambiental més important del mes de novembre, amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, diferents municipis col·laboradors ofereixen activitats i tallers gratuïts de la mà d’Humana. Hi vols participar?

logo_ewwr_cat_deg

Aquest és el llistat de municipis os se celebrarà el taller gratuït “Hi ha Roba Estesa”:

Dissabte, 19 de novembre: Rubí. Plaça Francesc Macià, d’11 a 13h

Dissabte, 19 de novembre. Mollet. Supermercat Caprabo de l’avinguda dels Rabassaires, de 18 a 20h.

Diumenge, 20 de novembre: Montgat. Parc del Tramvia, d’11 a 13h.

Dilluns, 21, i dijous, 24 de novembre. Sarrià de Ter. Deixalleria, de 10 a 12h.

Dimecres, 23 de novembre. Sant Antoni de Vilamajor. Escola Joan Cases, de 9 a 11h.

Divendres, 25 de novembre. Sant Vicenç de Castellet. Plaça Anselm Clavé, de 10 a 12h.

Dissabte, 26 de novembre. Palau Solità i Plegamans, d’11.30 a 13.30h

Diumenge, 27 de novembre. Fortià. Plaça de l’Esglèsia, de 9 a 14h.

hay-ropa-tendida-caprabo-a1

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus té com a objectiu organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. És una setmana per donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus estats membres en aquesta matèria; fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa; fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus i fer canviar el comportament quotidià dels europeus (en referència al consum i a la producció).

Enguany, la Setmana se celebra del 19 al 27 de novembre. En cada edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus es promou la celebració d’actes comuns a tot Europa, basats en una mateixa metodologia i amb l’objectiu comú d’augmentar el seu impacte real en la prevenció de residus. El dissabte 19 de novembre es celebra el dia temàtic de la prevenció de residus d’envasos a tot Europa. A Catalunya es promouen activitats com per exemple tallers d’ecodisseny d’envasos, accions per promoure els envasos reutilitzables, accions per evitar el sobreenvasat, campanya de promoció de l’ús d’envàs porta-viandes a l’escola i a la feina, berenars o festes sense envasos d’un sol ús, etc.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s