Recollim el certificat del Club EMAS

El Palau de Pedralbes de Barcelona va acollir la setmana passada el lliurament dels Premis EMAS Catalunya en un acte presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. També es van lliurar uns reconeixements a les empreses que porten 10 anys amb EMAS a Catalunya i es va aprofitar també per lliurar, als nous registrats en EMAS al 2015 i 2016, el corresponent certificat que ho acredita. Humana Fundación Pueblo para Pueblo hi va recollir el seu certificat: ho va fer el responsable de l’àrea de Recollida a Catalunya, Jose Arrancudiaga.

mediana

El responsable de l’àrea de Recollida a Catalunya, Jose Arrancudiaga, recull el reconeixement.

 

Aquests premis, organitzats pel Club EMAS amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat, reconeixen l’esforç realitzat per les organitzacions que tenen implantat el sistema voluntari de gestió ambiental europeu EMAS.

El Club EMAS és una associació privada, sense ànim de lucre, formada per empreses i altres organitzacions de diferents sectors i dimensions que tenen en comú la voluntat de millora ambiental, materialitzada amb la participació en el sistema comunitari de gestió i auditoria ambientals (EMAS), l’abast del qual inclou, com a mínim, un centre ubicat a Catalunya.

L’EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) és una eina de gestió mediambiental per a empreses i altres organitzacions, d’aplicació voluntària, que permet avaluar, millorar i donar a conèixer el seu comportament ambiental. Aquest comportament és auditat de forma externa i el registre l’emet, en nom de la Unió Europea, el corresponent Organisme Competent que a Catalunya és la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Els premis EMAS són una iniciativa del Club EMAS amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Aquests premis s’adrecen a qualsevol organització registrada EMAS que disposi com a mínim d’un centre ubicat a Catalunya cobert pel registre EMAS. L’objectiu d’aquests premis és ser un estímul per a la millora del sistema, una oportunitat per a la innovació, tant en la gestió com en la comunicació, i una oportunitat per veure reconegudes les accions dutes en terme en el marc de la gestió ambiental de les organitzacions EMAS.

Els guardonats en aquesta edició han estat: Cosmocaixa Barcelona, premi a la Millor Declaració Ambiental (amb menció especial a ATLL, concessionària de la Generalitat); Siemens, fàbrica de Cornellà, per la iniciativa “l’eco-concurs mediambiental” i la guia ECO-2014 amb el premi a la Millor Acció d’Implicació de les Parts Interessades; Comexi Group Industries, premi a la Millora Ambiental, i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, premi a la Millor Actuació de Mobilitat Sostenible.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s