Signem conveni amb GUSAM, la societat municipal d’Arenys de Munt

Aquesta setmana hem signat un conveni per a la recollida selectiva de tèxtil usat amb Gestió Urbanística i Serveis Arenys de Munt S.A. (GUSAM). Aquest acord confirma la continuïtat de la col·laboració que GUSAM manté amb la Fundació des del 2001. El conveni té una durada d’un any, prorrogable en períodes d’igual durada.

img_20161219_114813

Josep Sánchez, president de GUSAM, i Emma Dalmases, promotora d’Humana a Catalunya.

Entre d’altres serveis, la societat municipal gestiona la deixalleria d’Arenys de Munt (dóna servei a Arenys de Munt, Arenys de Mar i Sant Iscle de Vallalta), on Humana té dos contenidors. La ciutadania hi diposita la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitza i als quals se’ls hi pot donar una segona vida. Ambdós punts han recollit 23.974 kg de tèxtil usat en el que portem d’any.

La planta de classificació d’Humana, situada a l’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental), va rebre dijous passat la visita de membres de GUSAM, entre ells el president i la gerent, Josep Sánchez i Montse Mayolas, respectivament, i de representants del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, entre ells el gerent de la planta de tractament, Carles Salesa. Van conèixer de primera mà el procés de gestió del tèxtil usat i es van interessar especialment per l’itinerari de la roba i com s’obtenen els recursos que després es destinen a finalitats socials.

wp_20161219_005

Un moment de la visita a la planta de l’Ametlla del Vallès.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s