L’Ametlla del Vallès acull una exposició d’Humana sobre la dona

Humana impulsa a l’Ametlla del Vallès una exposició que posa en valor el paper actiu de la dona en el desenvolupament del planeta. Es titula “Humana i la importància de la dona en el desenvolupament” i es pot veure fins al 30 de març a la Biblioteca Municipal Josep Badia.

Exposició de la dona_03

L’exposició itinerant s’hi pot veure durant 10 dies al municipi vallesà.

La Fundació acompanya la seva tasca de recollida de tèxtil usat amb accions de sensibilització sobre la protecció del medi ambient i la cooperació. “Humana i la importància de la dona en el desenvolupament” és una de les exposicions itinerants que compleix aquesta funció. S’hi exhibeix després de la celebració del Dia Internacional de la Dona, el lema ha estat enguany “Les dones en un món laboral en transformació: cap a un planeta 50-50 en 2030”.

Formada per vuit plafons de gran format, l’exposició subratlla la rellevància de la igualtat de gènere i de la lluita contra la discriminació que pateixen les dones. ONU Dones afirma que a nivell mundial s’ha avançat en relació a la igualtat entre gèneres, però les dones continuen patint discriminació i violència. La igualtat no és només un dret fonamental sinó la base necessària per aconseguir un món pacífic, pròsper i sostenible. Per exemple, posa en relleu que les dones guanyen a nivell mundial un 24% menys que els homes o que únicament el 22% dels escons parlamentaris està ocupat per dones.

Les dones tenen un paper fonamental en els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Bona part d’aquests objectius reconeixen específicament la igualtat i l’apoderament de les dones, i proposen entre altres mesures acabar amb totes les formes de discriminació i eradicar totes les manifestacions de violència, incloses la tracta i l’explotació sexual.

L’apoderament de la dona i la igualtat també són aspectes clau en els projectes de cooperació d’Humana. Aquesta exposició mostra les línies mestres d’aquests programes en què la dona és essencial i que són possibles gràcies als fons generats amb la gestió de roba usada.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s