Lliurem a Sentmenat 30 bons d’ajuda per a persones amb pocs recursos econòmics

L’Ajuntament de Sentmenat ha rebut d’Humana 30 bons d’ajuda que permeten adquirir roba de segona mà a persones necessitades. Els vals lliurats, per valor de 30 euros cadascun, es poden bescanviar a qualsevol de les botigues d’Humana a Barcelona.

Sentmenat

Aquesta iniciativa permet que el Consistori canalitzi l’ajuda cap a famílies amb necessitats de vestimenta bàsica. La Fundació promou des del 1987 la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper.

Els bons d’ajuda s’emmarquen en el compromís de la Fundació de revertir a nivell local part dels recursos generats amb la gestió de la roba que donen els veïns. Precisament, Humana va recollir 32.718 kg de tèxtil usat a Sentmenat al 2016, la qual cosa representa un augment del 9,11% respecte a l’any anterior. La Fundació hi té instal·lats 13 contenidors en llocs de fàcil accés on els ciutadans hi dipositen la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals se’ls hi pot donar una segona vida. És un servei gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids urbans.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s