Humana i el Consell Comarcal del Gironès, units per fer front a la pobresa energètica

De esquerra a dreta, Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, i Pau Oliva, d’Humana Fundación Pueblo para Pueblo.

Humana ha entregat aquest dimecres al matí el xec de 1.000 euros al Consell Comarcal del Gironès. Aquest import s’utilitzarà per a la compra de bombetes LED dels “kits d’emergència” que es col·loquen en els habitatges en situació de pobresa energètica que participen en el projecte.

La donació d’aquesta quantitat s’emmarca dins el Programa de Suport Local de la Fundació. La realitat social en que vivim fa necessari que any rere any potenciem la nostra col·laboració amb ajuntaments i altres entitats locals. Aquesta col·laboració s’articula a través d’ajudes econòmiques i/o en espècie, destinades a accions vinculades a la cohesió social, l’assistència bàsica, els bancs d’aliments, l’educació, la tercera edat o el medi ambient. Són una mostra del nostre compromís a nivell local revertint en la ciutadania part dels recursos generats amb la gestió de la roba. Actualment Humana s’ocupa de la gestió del tèxtil usat en varis municipis de la comarca.

Segons el President del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, aquest és un projecte molt valuós perquè té una doble vessant, per un banda formar i assessorar als equips dels Serveis Bàsics d’Atenció Social de la comarca, a la resta de tècnics locals i a entitats o institucions diverses que ho requereixin, en matèria de conceptes bàsics sobre energia i sobre estalvi energètic i per l’altre, atendre les demandes directes de la ciutadania en matèria d’estalvi energètic.

Per altra banda, el representat d’Humana, Pau Oliva, ha destacat el paper important de les administracions per poder desenvolupar campanyes de sensibilització envers l’estalvi energètic i de difusió, així com implementar mesures d’estalvi energètic als habitatges derivats al projecte i fer la valoració de l’impacte del projecte a les llars ateses.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s