Signem amb Badia del Vallès un conveni per a la recollida de roba usada

Recentment hem signat amb l’Ajuntament de Badia del Vallès (Vallès Occidental) un conveni per a la recollida selectiva de tèxtil usat al municipi. Aquest acord, amb una durada de dos anys ampliable pel mateix període, confirma la continuïtat de la col·laboració que el Consistori manté amb la Fundació des del 2011.

Humana_contenidors

Part dels recursos generats amb la gestió de la roba que donen els veïns són revertits a Badia: per això hi fem una donació anual de 45 bons d’ajuda que permeten adquirir roba de segona mà a persones necessitades; aquests vals tenen un valor de 30 euros cadascun i es poden bescanviar a qualsevol de les botigues d’Humana, que estan a Barcelona. Humana també fa una aportació anual superior als 2.000 euros per a l’àrea de Benestar Social, que els farà servir per a diverses accions socials, com ara adquirir aliments per a la botiga social l’Olivera.

Humana té cinc contenidors a Badia del Vallès que han recollit 16.062 kg de tèxtil usat de gener a agost d’enguany, un 6% més que al mateix període de l’any passat (15.064 kg). Els ciutadans hi dipositen la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals Humana dóna una segona vida. El servei de recollida del tèxtil és gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids urbans.

L’adreça dels contenidors és:

  • C/ de la Manxa (mercat)
  • Avinguda de la Plata s/n
  • C/ Bètica, 5
  • C/ Saragossa, 1
  • Avinguda Costa Brava, 18

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s