Donem roba per al Mercat Solidari de Segona Mà de Calella

La plaça de l’Esglèsia de Calella (Maresme) acull el dissabte 7 d’ocubre el Mercat Solidari de Segona Mà, a benefici de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH). Des d’Humana hi col·laborem amb la cessió d’un centenar de peces d’abric, procedents de la planta de classificació de l’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental).

Calella_mercat solidari

El mercat, en una edició anterior.

Aquesta iniciativa és anual, se celebra al mes d’abril, però enguany els organitzadors han decidit fer-ne una segona edició. El mercat consisteix en vendre els objectes que donen els veïns: objectes de decoració, electrodomèstics petits, maletes, cotxets, joguines, bijuteria… Nosaltres hi col·laborem des de fa anys amb la donació de 100 peces d’abric gruixudes. Des de l’Ametlla del Vallès n’hem seleccionat 25 per a home, 25 per a dona, 25 per a nen i 25 per a nena.

La recaptació és a favor de l’AVAH. El mercat està organitzat per l’Associació Cívica Capaspre amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Democràcia i la Llibertat i l’Ajuntament de Calella, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre. Hi ha diversos punts de recollida habilitats al municipi, per a què els veïns hi deixin les coses que no necessiten i que seran venudes el dissabte.

La relació d’Humana amb Calella és ben estreta: d’una banda, hi tenim 13 contenidors on els ciutadans dipositen la roba usada, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals donem una segona vida. Per l’altra banda, és un dels municipis integrats al programa 3C Conreem el Clima i la Comunitat, amb un hort social situat a la zona de Valldebanador i  un equip humà format per una quinzena d’usuaris-activistes i un tècnic agrícola.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s