Titelles i bosses sostenibles s’uneixen als tallers de sensibilització

El taller de sensibilitzacióHi ha Roba Estesa“, amb què petits i grans aprenen quina és la destinació de la roba usada que dipositen en els contenidors de color verd, n’amplia l’oferta amb dues propostes: una de titelles sostenibles a partir de mitjons i una altra de bosses fetes amb samarretes de segona mà. Sempre amb el mateix objectiu: divertir, ensenyar, aprendre i sensibilitzar.

DSC_0295

A que són xules aquestes bosses? Les han fetes amb samarretes.

Les activitats combinen un esperit d’acord amb les finalitats d’Humana (convertir un residu en recurs, donar una segona vida a la roba) i un component de diversió atractiu per als col·laboradors i per als participants en el taller.

Recentment hem celebrat dos tallers amb força èxit: un a la Plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar (Maresme), on vam compartir espai amb entitats locals. Els nens i nenes no paraven de venir al nostre estand on una monitora els ajudava a convertir unes samarretes de segona mà en vistoses bosses per anar a la platja (quan faci bon temps, és clar!).

DSC_0275

L’estand a la Plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

vilassar

“No em digueu que no faré patxoca a la platja amb aquesta bossa!”.

Recentment també hem fet un altre taller a Martorelles (Vallès Oriental), en el marc de la Fira de Nadal. Els participants també s’ho van passar molt bé i van aprendre alhora la importància de la prevenció de residus i de la reutilització d’allò que està en bon estat.

IMG_20171216_114652

Aquest és el punt informatiu que teníem a Martorelles. 

IMG_20171216_103207

Quina titella us agrada més? Ambdues, oi que sí?

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s