L’exposició de la dona s’exhibeix a Vilassar de Dalt i Vilanova del Vallès

La Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt (Maresme) acull del 2 al 7 de març  la nostra exposició La importància de la dona en el desenvolupament. Del 7 al 14 de març, la mostra es podrà veure al Centre Cultural de Vilanova del Vallès (Vallès Oriental). Ambdues activitats s’emmarquen en la celebració del Dia Internacional de la Dona.

IMG-20180302-WA0001

L’exposició de la dona, a la Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt.

L’exposició subratlla la rellevància de la igualtat de gènere i de la lluita contra la discriminació que pateixen les dones. L’apoderament de la dona i la igualtat són aspectes clau en els projectes de cooperació d’Humana. Per això, Humana i tots els que en formem part exercim la nostra tasca amb la finalitat de que tot allò que es reivindica en jornades com el Dia Internacional de la Dona sigui una realitat. Aquesta exposició mostra les línies mestres d’aquests programes en què la dona és essencial i que són possibles gràcies als fons generats amb la gestió de roba usada.

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona. Enguany, la jornada té un caràcter més especial: és la data triada per reivindicar amb major intensitat els drets
de totes les dones i la igualtat. En l’actualitat, 427 dones formen part d’Humana, d’una plantilla composta per prop de 600 persones.

L’exposició forma part del programa de sensibilització d’Humana i és un complement a la tasca de recollida de tèxtil usat.

 

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s