Ens visita la Fundació Fòrum Ambiental i un grup d’alumnes de formació de Montornès del Vallès

Leandro Barquín, director de la Fundació Fòrum Ambiental i Mireia Herrera, directora de programes d’aquesta entitat, han visitat aquest matí la nostra planta de preparació per a la reutilització a l’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental). Fa una setmana també vam rebre la visita d’un grup d’alumnes del curs Auxiliar d’Operacions de Gestió de Residus, procedents de Montornès del Vallès (Vallès Oriental).

DSC_0259

El nostre company Miquel Biosca explica als representants de Fòrum Ambiental què en fem de la roba usada que recollim i classifiquem.

Acompanyats en tots dos casos per l’Àgata Soler-Roig, responsable de l’àrea de Recollida d’Humana a Catalunya, els visitants han conegut de primera mà el procés de gestió que Humana fa de la roba usada recollida al territori: l’any passat hi vam recuperar 5.082 tones de tèxtil usat, confirmant la confiança de la ciutadania per un model de gestió del residu tèxtil amb finalitat social.

Leandro Barquín i Mireia Herrera s’han interessat pel procés que segueix la roba usada, un cicle que comença amb la roba dipositada en els contenidors verds que hi ha a la via pública a més de 200 municipis catalans. S’hi pot dipositar el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no s’utilitza i als quals Humana dóna una segona vida. El tèxtil és la fracció recollida selectivament amb potencial d’aprofitament més gran, per sobre del vidre, el paper, l’orgànica o el plàstic.

Respecte a la visita de fa una semana, el curs Auxiliar d’Operacions de Gestió de Residus s’emmarca en el Dispositiu d’Inserció Laboral “DIL Barri”, vinculat al Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord, i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya a través del programa “Treball als barris”.

DSC_0265

Els alumnes del curs escolten atentament les explicacions del nostre company Miquel.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s