Les nostres botigues de moda sostenible formen part de l’itinerari sobre economia circular aplicada al cicle de la roba

A Barcelona s’ha creat un itinerari que inclou indrets, organitzacions i iniciatives que contribueixen a l’impuls de l’economia circular i que possibiliten que la nostra manera de consumir recursos s’apropi a l’esmentada circularitat. Aquest mapa està centrat en la roba i les nostres botigues de moda sostenible hi estan incloses.

DSC01814

Humana té una vintena de botigues a Catalunya. A la imatge, interior de la de Ronda Universitat de Barcelona.

La iniciativa està liderada pel Col·legi Oficial d’Ambientòlegs de Barcelona (COAMB), que ha definit un itinerari de roba sostenible a la ciutat. Aquest recorregut forma part del mapa BCN+ Sostenible, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i el COAMB. Un grup de treball va visitar fa mesos la nostra botiga secondhand de Ronda Universitat, on van poder conèixer la nostra tasca de reaprofitament de la roba usada amb un rerefons social.

Ara ja està visible a la xarxa l’itinerari sobre economia circular aplicada al cicle de la roba. Dividit en diferents fases (matèries primeres sostenibles, producció sostenible i/o local, punts de venda de producte sostenible, reutilització i preparació per a la utilització, allargar la vida dels productes, recollida selectiva i sensibilització), la botiga de Ronda Universitat s’emmarca en la fase de reutilització i preparació per a la utilització (“un cop hem fet servir la roba, es pot seguir aprofitant, tant directament com a producte de segona mà, com reutilitzant el teixit”).

Us convidem a tots i totes a recòrrer l’itinerari de la roba sostenible i a conèixer les nostres botigues de moda sostenible!

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s