Sorli i Humana fan una aportació econòmica als Serveis Socials de Vilassar de Dalt

Humana Fundación Pueblo para Pueblo i el Grup Sorli han realitzat una aportació econòmica de 2.871 euros per a l’àrea d’Atenció Social de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt. És el tercer any consecutiu en què ambdues entitats duen a terme aquesta acció solidària: els recursos econòmics es destinen a la compra d’aliments de primera necessitat per a famílies sense recursos del municipi.

Humana_Sorli_Vilassar de Dalt_2018.jpg

Els representants de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, el Grup Sorli i Humana.

En l´acte de lliurament, que ha tingut lloc aquest dimarts 3 de juliol, hi han assistit l’alcalde i la regidora d´Atenció Social, Xavier Godàs i Maria Lluïsa Ruhí; Alba Estopañan, de Marketing i Comunicació del Grup Sorli, i Pau Oliva representant d’Humana.

L’alcalde, Xavier Godàs, s’ha mostrat agraït per l’aportació econòmica i ha destacat “l’impacte positiu que tindrà entre els veïns i veïnes amb menys recursos del municipi”.

La regidora, Maria Lluïsa Ruhí, ha posat l’èmfasi en “la idoneïtat d’aquesta ajuda, ja que als mesos de juliol i agost les beques d’aliments no poden cobrir les necessitats dels usuaris del nostre departament, i aquesta aportació econòmica contribueix a cobrir la demanda a l’estiu”.

Alba Estopañan ha mencionat “l’impacte positiu d’aquesta aportació sobre el municipi”, i ha manifestat la voluntat de continuar la col·laboració entre el Grup Sorli, Humana i l’Ajuntament de Vilassar de Dalt.

Pau Oliva ha valorat així la col·laboració amb Sorli Discau i Vilassar de Dalt: “Estem molt orgullosos de l’acord a tres bandes entre Sorli, Vilassar de Dalt i Humana, i principalment que això es tradueixi en una ajuda concreta al territori més proper”. “A mesura que augmenta la recollida selectiva del residu tèxtil també ho fan les possibilitats de reutilitzar-lo o bé de recuperar-ne les matèries primeres. El residu tèxtil esdevé un recurs amb una segona vida amb què contribuïm a la sostenibilitat del planeta. La roba de què ens desfem és un actiu que, gestionat amb vocació social, es converteix en motor de progrés a Catalunya i de generador de fons per a la cooperació al desenvolupament a l’hemisferi Sud”, afegeix.

Roba recollida als supermercats Sorli

La gestió del tèxtil usat, recollit als contenidors instal·lats per Humana als supermercats Sorli, permeten obtenir-ne els recursos necessaris per fer aquesta donació. Al 2017, Humana hi va recuperar 95 tones de tèxtil, l’equivalent a 198.000 peces de roba.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s