La Fira del Medi Ambient de Sant Feliu de Guíxols acull el nostre taller de sensibilització

El diumenge 23 de setembre organitzem juntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols el taller de sensibilització sobre la importància de la prevenció de residus i la reutilització del tèxtil usat. “Titelles i Bosses Sostenibles DIY” farà gaudir petits i grans a la Rambla Vidal, en el marc de la VIII Fira del Medi Ambient i de la Sostenibilitat.

Taller Humana Titelles sostenibles

Al taller s’hi podran fer titelles tan maques com les de la imatge.

El taller, que forma part del nostre programa de sensibilització, consisteix en elaborar manualitats a partir de material reutilitzat. La finalitat és difondre la importància de la prevenció de residus i la reutilització del tèxtil usat, la seva relació amb la sostenibilitat global, la protecció del medi ambient i la cooperació al desenvolupament.

La fira del municipi de la Costa Brava arriba a la 8a edició. Està centrada en el medi ambient i la sostenibilitat, per això s’hi posarà l’accent en els vehicles elèctrics, el transport públic, i tot el què envolta la mobilitat (cotxes, bicicletes, motos), les energies sostenibles i l’estalvi a la llar, els comerços i les industries; l’estudi i el coneixement dels importants valors de la natura del nostre municipi, les empreses de turisme sostenible; i els productes alimentaris de proximitat i ecològics.

cartell_mut_senfira_2018_01

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s