Petronieves amplia els punts de recollida de tèxtil usat amb finalitat social

Humana i el grup Petronieves hem ampliat el número de punts de recollida de roba usada per facilitar les donacions dels clients i la ciutadania en general. Aquests nous contenidors estan ubicats en vuit de les estacions de servei del grup Petronieves, empresa energètica amb més de 25 anys d’experiència en el sector i amb una àmplia xarxa d’estacions de servei per a particulars i professionals ubicades estratègicament en el territori nacional.

img-20181210-wa0001

Els clients i la ciutadania en general pot dipositar la roba que no utilitza als contenidors.

Fins ara hi havia sengles punts de recollida a les estacions de Collbató i Terrassa. Gràcies a un acord entre ambdues parts, aquesta xarxa de contenidors verds també estan presents a les estacions de servei de Zona Franca de Barcelona, Vallirana, Olesa de Montserrat (al costat del Lidl), Sitges, Sesrovires, Masquefa i Lleida. Tots ells ofereixen la màxima garantia en matèria de seguretat i usabilitat per als donants, i tenen una capacitat de 2,5 metres cúbics, la qual cosa permet recollir-hi uns 230 kg de roba usada.

Als contenidors s’hi pot dipositar la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no s’utilitza, preferiblement en bon estat. El servei de recollida del tèxtil és gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació dels residus sòlids urbans. Petronieves, incrementa així la seva col.laboració en benefici social, contribuint amb les campanyes de sensibilització del medi ambient.

Àgata Soler-Roig, responsable de l’àrea de Recollida d’Humana a Catalunya, valora així l’acord amb Petronieves: “Estem molt contents i agraïts per la confiança en un servei de recollida selectiva amb finalitat social. Si augmenta la recollida selectiva del residu tèxtil també ho fan les possibilitats de reutilitzar aquests articles o bé de recuperar-ne les matèries primeres. El residu tèxtil esdevé un recurs amb una segona vida amb què contribuïm a la sostenibilitat del planeta”.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s