Lliurem a Castellar del Vallès bons d’ajuda i targetes de transport per a persones necessitades de la vila

La promotora nacional d’Humana, Mariana Franzon, ha lliurat a l’Ajuntament de Castellar del Vallès (Barcelona) 20 bons d’ajuda i cinc bitllets T-10, que es repartiran entre persones necessitades de la vila.

vals_ajuda_humana_030419(542)

Un moment del lliurament dels bons d’ajuda.

Els bons d’ajuda, per valor de 30 euros cadascun es poden bescanviar a qualsevol de les botigues de moda sostenible que tenim a Barcelona. A més, els hi hem facilitat cinc bitllets de transport necessaris perquè les persones que rebin els bons puguin desplaçar-s’hi de manera gratuïta. Aquesta iniciativa permet que la Regidoria de Salut i Serveis Socials pugui canalitzar l’ajuda cap a famílies amb necessitats de vestimenta bàsica.

El lliurament de bons d’ajuda és una acció que es du a terme a Castellar des del 2009, d’acord amb els diferents convenis que han signat ambdues institucions, i s’inclou dins el nostre Programa de Suport Social que desenvolupem amb els nostres col·laboradors.

Des de llavors, s’han distribuït a la vila 150 bons d’ajuda que han permès a centenars de persones adquirir peces a la xarxa de botigues Humana d’una manera gratuïta. L’any 2015, també vam atendre una petició provinent dels Serveis Socials Municipals per lliurar roba de la llar (mantes, edredons, llençols…) per a un pis social situat al carrer de Catalunya.

Humana gestiona des de l’any 2007 la recollida selectiva de roba usada al municipi. L’any passat s’hi van recollir gairebé 72 tones de tèxtil als contenidors.

DSC_2384

Un dels contenidors a Castellar, davant del pavelló esportiu.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s