Humana i les benzineres Nuroil reediten la col·laboració mútua

El Grup Sabater Nuri i Humana vam arribar a un acord, ja fa set anys, pel qual el grup de distribució energètica cedia un espai a una de les seves benzineres de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) amb l’objectiu de situar-hi un contenidor de recollida de roba. Ara n’hem renovat aquest acord.

Nuroil

“Hem renovat la col·laboració perquè des del primer moment ens va semblar un projecte social molt interessant”, explica Jorge Garcia, responsable de Recursos Humans del Grup Sabater Nuri, a banda d’explicar que “la missió d’Humana és la de protegir el medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil al mateix temps que es milloren les condicions de vida de les comunitats en vies de desenvolupament”, fet que ràpidament va animar a prendre la decisió de poder-hi col·laborar activament.

L’any 2018, el contenidor situat a la benzinera va servir per a recuperar més d’una tona de roba usada (1.082 kg), la qual cosa equival a 2.240 peces de roba recuperades que han tingut una segona vida gràcies a la reutilització i el reciclatge. Aquestes donacions també representen un estalvi de 3,4 tones de CO2 a l’atmosfera.

Mariana Franzon, promotora nacional d’Humana explica: “Fem una correcta gestió dels residus, prioritzant-ne la reutilització el reciclatge”. Els usuaris del servei de recollida a Sabater Nuri “són solidaris i col·laboren amb el medi ambient i amb els nostres projectes socials i de cooperació”.

Des del Grup Sabater Nuri es valora molt positivament realitzar aquest tipus de col·laboracions socials perquè “sempre són positives, funcionen com a potenciadors i intermediaris amb els nostres clients més solidaris”, explica en Jorge García, que aprofita per explicar que “la nostra intenció és seguir col·laborant amb Humana”.

Per la seva banda, la promotora nacional, Mariana Frazon també assegura que “la relació amb Nuroil és molt positiva, és un bon exemple de que les empreses són sensibles a les causes socials i mediambientals, i a demés, volen oferir més servei als seus usuaris permetent-los que ells també tinguin la possibilitat de col·laborar-hi directament”.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s