Les estacions de servei Petromiralles amplien el número de punts de recollida de tèxtil usat

Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha ampliat el número de punts de recollida de tèxtil usat a les estacions de servei Petromiralles per a facilitar-hi les donacions dels clients. S’hi ha instal·lat sis nous contenidors de forma que ara hi ha vuit estacions de servei que disposen d’un punt de recollida de roba usada.

Humana_donant

Els usuaris disposen de contenidors a vuit estacions de Petromiralles arreu de Catalunya.

La col·laboració entre ambdues parts es remunta al 2011 amb la instal·lació de sengles punts de recollida a les estacions de servei d’Igualada i Vilafranca del Penedès. Des d’aleshores, aquests dos punts han permès recuperar 27 tones de roba usada, donacions que equivalen a 55.800 peces de roba recuperades que han tingut una segona vida gràcies a la reutilització i el reciclatge.

Humana i Petromiralles han decidit ampliar el número de contenidors de tèxtil a sis estacions més, per a augmentar-ne les xifres de recollida selectiva i, per extensió, de reutilització i reciclatge. Les estacions de servei que ara disposen de servei de recollida de roba usada són:

  • E.S. Igualada – El Rec
  • E.S. Vilafranca del Penedès
  • E.S. Les Comes – Igualada
  • E.S. Manresa
  • E.S. Sallent
  • E.S. Sant Feliu de Llobregat
  • E.S. Sant Vicenç dels Horts
  • E.S. Sant Andreu de la Barca

Àgata Soler-roig, responsable de l’àrea de Recollida d’Humana a Catalunya, valora així aquesta ampliació: “Estem molt contents de la col·laboració de vuit anys amb Petromiralles i de la seva aposta per la sostenibilitat. Quan augmenta la recollida selectiva del residu tèxtil també creixen les possibilitats de reutilitzar aquestes peces o bé de recuperar-ne les matèries primeres. Volem oferir el millor servei possible als ciutadans perquè el residu tèxtil es converteixi en un recurs amb una segona vida”.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s