Veritas i Humana s’uneixen en un servei gratuït de recollida de roba a domicili

La cadena de supermercats Veritas ha posat en marxa un servei de recollida de roba a domicili en col·laboració amb Humana, l’Agència de Residus de Catalunya i el servei de missatgeria Ara Vinc. La iniciativa és senzilla: el client de Veritas fa la compra online i el repartidor que li lliura la comanda hi recull allò que ja no usa per a ser reutilitzat o reciclat amb un fi social.

Ciclo_CAT_Resp

Un dels grans canvis que han portat les noves tecnologies és que el consumidor s’ha acostumat a la immediatesa i la comoditat. Els clients compren per internet i volen una entrega immediata. Per això l’objectiu del projecte és seguir oferint més comoditats al consumidor actual i, a la vegada, proposa un servei gratuït de recollida de roba que es lliura a Humana per a ser reutilitzada. És gairebé un delivery amb una vessant social i sostenible, diu en Roger Ripoll, responsable de marketing de Veritas. El projecte, anomenat Veritas Textile Project, està operatiu a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquesta és la primera vegada que Veritas engega un projecte relacionat amb el sector tèxtil. “En teníem ganes perquè és una de les indústries més contaminants del món i només el 12% de les tones de residu tèxtil que es generen a Catalunya, es recull de forma selectiva que és el que permet que es pugui reutilitzar després”, declara l’Anna Badia responsable de Sostenibilitat de Veritas. La reutilització i reciclatge de les peces de roba té un benefici mediambiental i social: contribueix a l’estalvi de recursos, la protecció del medi ambient, la lluita contra el canvi climàtic i permet donar una segona vida a la roba i calçat.

Veritas, fundada el 2002 a Barcelona, disposa de 72 botigues i una botiga online.

Fachada Veritas Palafrugell

Establiment Veritas a Palafrugell (Barcelona).

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s