Qui som

logo Humana Fundacion alta pequeño
Humana Fundación Pueblo para Pueblo
 és una organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda social al territori més proper.

La nostra principal raó de ser és la protecció del medi ambient i dur a terme projectes de cooperació orientats a impulsar el progrés de les comunitats dels països del Sud. De forma paral·lela fomentem l’educació i sensibilització al desenvolupament al Nord.

Per impulsar aquestes accions, cerquem finançament principalment a través de les donacions de roba que rebem a Catalunya. Per això, en les nostres accions de sensibilització al Nord introduïm un component medi ambiental.

Aprofitant la nostra relació amb el tèxtil, comptem amb un programa d’ajuda social per a col·laborar amb la situació d’aquelles persones que més ho necessiten a Catalunya.

*Cooperació per al Desenvolupament

*Medi Ambient

*Sensibilització

*Suport local

*3C Conreem el Clima i la Comunitat (programa d’agricultura social i urbana)

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s